Kami merupakan syarikat MY SWEETCOOL ENTERPRISE pakar dalam penghasilan produk SERBUK ICE BLENDED MUSLIM dengan jenama MY SWEETCOOL.  Syarikat kami juga mengeluarkan produk ICE BLENDED PEARL dan JELLY yang mempunyai HALAL JAKIM. MY SWEETCOOL kini menjadi pilihan pengusaha-pengusaha ice blended tempatan kerana produk yang kami hasilkan HALAL, BERSIH dan BERKUALITI.  Kami yakin rasa produk kami mampu menawan setiap pelanggan kami  dan terdapat 30 jenis pilihan perisa yang sedap untuk dimiliki dengan harga yang sangat murah. Kami juga membuka peluang kepada mereka yang ingin menjual ice blended dengan menjadi rakan niaga kami. Kami menawarkan pakej yang terbaik untuk anda.

Kami juga pemilik kepada MS CAFE bersebelahan dengan pusat jualan serbuk ice blended MY SWEETCOOL. Kepakaran MS CAFE dalam menyediakan hidangan tempatan mahupun barat memang tidak asing lagi. Nasi Ayam kami telah menjadi buah mulut penduduk sekitar dan hindangan masakan barat kami seperti chicken chop pula menjadi manu hangat penduduk setempat mahupun dari luar. Rasa yang sedap dan harga yang mampu milik menjadikan MS CAFE pilihan utama pelanggan kami. MS CAFE juga menerima tempahan untuk sebarang majlis.

Cepat berkunjung ke premis kami yang bertempat di NO.66, JALAN 11, SELAYANG BARU, BATU CAVES, SELANGOR.

Apa tunggu lagi, hubungi kami sekarang untuk membuat tempahan atau berminat menjadi rakan niaga kami dengan hanya klik butang “WHATSAPP US” 

[chat style=8 num=60133702836]

 

JOM CUCI MATA DULU DENGAN VIDEO DARI MY SWEETCOOL DAN MS CAFE

MY SWEETCOOL & MS CAFE

    

     

   

SERBUK ICE BLENDED MY SWEETCOOL

   

BERPELUANG MENJADI RAKAN NIAGA MY SWEETCOOL 

   

   

MENERIMA TEMPAHAN UNTUK SEBARANG MAJLIS

    

   

MENU TERBAIK DI MS CAFE

MS CAFE JUGA MENERIMA TEMPAHAN MAKANAN UNTUK SEBARANG MAJLIS

   

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Business Listing Made Easy | SOEZ.MY
Average rating:  
 0 reviews

Opening Hours

Monday

10.00AM- 7.00PM

Tuesday

10.00AM- 7.00PM

Wednesday

10.00AM- 7.00PM

Thursday

10.00AM- 7.00PM

Friday

10.00AM- 7.00PM

Saturday

10.00AM- 7.00PM

Sunday

10.00AM- 7.00PM

Contact Owner
Directions